Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
15.05.2011
77.3180000
Порядок денний:
1.Прийняття рiшення з питань порядку проведення загальних зборiв акцiонерiв. Обрання голови,секретаря зборiв, лiчильної комiсiї та затвердження регламенту роботи загальних зборiв акцiонерiв.
2.Затвердження звiту директора про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2010 рiк та основнi напрямки дiяльностi на 2011 рiк.
3.Звiт наглядової ради. Затвердження звiту.
4.Звiт ревiзора товариства. Затвердження звiту i висновкiв ревiзора.
5.Затвердження звiту та висновкiв ревiзора по результатам дiяльностi за 2010 рiк.
6.Затвердження рiчного звiту та балансу товариства за 2010 рiк.
7.Про покриття збиткiв за пiдсумками роботи 2010 року.
8.Прийняття рiшення про змiну типу товариства, змiну найменування товариства у зв'язку з приведенням у вiдповiднiсть до ЗУ "Про акцiонернi товариства".
9.Внесення змiн до статуту товариства у зв'язку з приведенням у вiдповiднiсть до ЗУ "Про акцiонернi товариства" шляхом викладення у новiй редакцiї та затвердження нової редакцiї статуту.
10.Внесення змiн та доповнень до Положення про загальнi збори, Положення про виконавчий орган, Положення про наглядову раду шляхом викладення їх у новiй редакцiї та затвердження нових редакцiй Положень.
10.1. Внесення змiн та доповнень до Положення про ревiзора шляхом викладення його у новiй редакцiї та затвердження нової редакцiй Положення.
11.Про надання повноважень щодо вчинення дiй, пов'язаних з реєстрацiєю внесення змiн до статуту та змiною типу (найменування) товариства.
12.Про приведення складу органiв управлiння товариства у вiдповiднiсть з новою редакцiєю статуту:
12.1.Звiльнення та обрання членiв наглядової ради, затвердження умов цивiльно-правових договорiв, трудових договорiв (контрактiв), що укладатимуться з ними, встановлення розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв (контрактiв) з членами наглядової ради;
12.2.Звiльнення та обрання ревiзора.
12.3.Звiльнення та обрання директора.
13. Про попереднє схвалення значних правочинiв, ринкова вартiсть майна або послуг, що є предметом таких правочинiв, перевищує 25 вiдсоткiв, але менша нiж 50 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi акцiонерного товариства, якi можуть вчинятися товариством у 2011 роцi та першому кварталi 2012 року.
14. Про попереднє схвалення значних правочинiв, ринкова вартiсть майна, робiт або послуг, що є предметом такого правочину, становить 50 i бiльше вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi акцiонерного товариства, якi можуть вчинятися товариством у 2011 роцi та першому кварталi 2012 року.
Голосування з усiх питань порядку денного проводиться з використанням бюлетенiв для голосування.
Голосування з питань обрання органiв Товариства здiйснюється шляхом кумулятивного голосування.
Голосування з усiх iнших питань порядку денного Зборiв здiйснюється шляхом простого голосування.
Особа, що подавала пропозицiї до перелiку питань порядку денного: не подавали.
РОЗГЛЯД ТА ПРИЙНЯТТЯ РIШЕНЬ З ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:
По першому питанню порядку денного:
" Прийняття рiшення з питань порядку проведення загальних зборiв акцiонерiв. Обрання голови,секретаря зборiв, лiчильної комiсiї та затвердження регламенту роботи загальних зборiв акцiонерiв ."
СЛУХАЛИ:Директора Вiтера О.М., який доповiв, що потрiбно прийняття рiшення з питань порядку проведення загальних зборiв акцiонерiв. Обрання голови,секретаря зборiв, лiчильної комiсiї та затвердження регламенту роботи загальних зборiв акцiонерiв.
Заявлена пропозицiя щодо обрання голови зборiв Бредихiна Валерiя Євгеновича, секретаря зборiв Годинчук Христину Петрiвну, лiчильну комiсiю у складi голови комiсiї Томашука Володимира Васильовича, члена комiсiї Вариводу Iвана Семеновича. Запропоновано до затвердження регламент роботи загальних зборiв акцiонерiв,зокрема:
oосновна доповiдь - до 30 (тридцяти) хвилин;
o спiвдоповiдь - до 20 (двадцяти) хвилин;
o виступи в дебатах - до 5 (п'яти) хвилин;
o вiдповiдi на запитання - до 10 (десяти) хвилин.
При необхiдностi детальнiше опис регламенту роботи загальних зборiв акцiонерiв вiдображений в Положеннi "Про Загальнi збори акцiонерiв".
Питань, зауважень та iнших пропозицiй не надходило.
Голосування:"За" - 580188 голосiв, що становить 100 % голосiв учасникiв Зборiв;
"Проти" 0 голосiв,"Утримались" 0 голосiв.
УХВАЛИЛИ: Обрати голову зборiв Бредихiна Валерiя Євгеновича, секретаря зборiв Годинчук Христину Петрiвну, лiчильну комiсiю у складi голови комiсiї Томашука Володимира Васильовича, члена комiсiї Вариводу Iвана Семеновича.
Затвердити регламент роботи загальних зборiв акцiонерiв, зокрема:
o основна доповiдь - до 30 (тридцяти) хвилин;
o спiвдоповiдь - до 20 (двадцяти) хвилин;
o виступи в дебатах - до 5 (п'яти) хвилин;
o вiдповiдi на запитання - до 10 (десяти) хвилин.
По другому питанню порядку денного:
" Затвердження звiту директора про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2010 рiк та основнi напрямки дiяльностi на 2011 рiк. "
СЛУХАЛИ:Директора Вiтера О.М., який доповiв про звiт директора про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2010 рiк та основнi напрямки дiяльностi на 2011 рiк. Надiйшла пропозицiя затвердити звiт директора про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2010 рiк та основнi напрямки дiяльностi на 2011 рiк.Питань, зауважень та iнших пропозицiй не надходило.
Голосування:"За" - 580188 голосiв, що становить 100 % голосiв учасникiв Зборiв;"Проти" 0 голосiв, "Утримались" 0 голосiв.
УХВАЛИЛИ: Затвердити звiт директора про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2010 рiк та основнi напрямки дiяльностi на 2011 рiк .
По третьому питанню порядку денного:
" Звiт наглядової ради. Затвердження звiту."
СЛУХАЛИ:Голову наглядової ради Бредихiна В.Є., який доповiв про Звiт наглядової ради. Надiйшла пропозицiя затвердити Звiт наглядової ради. (Звiт додається до цього Протоколу) .
Питань, зауважень та iнших пропозицiй не надходило.
Голосування:"За" - 580188 голосiв, що становить 100 % голосiв учасникiв Зборiв;"Проти" 0 голосiв, "Утримались" 0 голосiв.
УХВАЛИЛИ: Затвердити Звiт наглядової ради.
По четвертому питанню порядку денного:
"Звiт ревiзора товариства. Затвердження звiту i висновкiв ревiзора."
СЛУХАЛИ:Ревiзора Захарченко Людмилу Валентинiвну, яка доповiла про Звiт i висновки ревiзора.Надiйшла пропозицiя затвердити Звiт та висновки ревiзора. Питань, зауважень та iнших пропозицiй не надходило.
Голосування:"За" - 580188 голосiв, що становить 100 % голосiв учасникiв Зборiв;"Проти" 0 голосiв,"Утримались" 0 голосiв.
УХВАЛИЛИ: Затвердити звiт i висновки ревiзора.
По пятому питанню порядку денного:
"Затвердження звiту та висновкiв ревiзора по результатам дiяльностi за 2010 рiк."
СЛУХАЛИ: Ревiзора Захарченко Л.В., яка доповiла про Звiт i висновки ревiзора по результатам дiяльностi за 2010 рiк. Надiйшла пропозицiя затвердити Звiт i висновки ревiзора по результатам дiяльностi за 2010 рiк . Питань, зауважень та iнших пропозицiй не надходило.
Голосування:"За" - 580188 голосiв, що становить 100 % голосiв учасникiв Зборiв;"Проти" 0 голосiв,"Утримались" 0 голосiв.
УХВАЛИЛИ: Затвердити звiт i висновки ревiзора по результатам дiяльностi за 2010 рiк .
По шостому питанню порядку денного:
" Затвердження рiчного звiту та балансу товариства за 2010 рiк "
СЛУХАЛИ: Фiнансового директора Цибульник О.А., яка доповiла про рiчний звiт та баланс товариства за 2010 рiк. Надiйшла пропозицiя затвердити рiчний звiт та баланс товариства за 2010 рiк.Питань, зауважень та iнших пропозицiй не надходило.
Голосування:"За" - 580188 голосiв, що становить 100 % голосiв учасникiв Зборiв;
"Проти" 0 голосiв, "Утримались" голосiв.
УХВАЛИЛИ: Затвердити рiчний звiт та баланс товариства за 2010 рiк .
По сьомому питанню порядку денного:
" Про покриття збиткiв за пiдсумками роботи 2010 року."
СЛУХАЛИ: Фiнансового директора Цибульник О.А., яка доповiла про порядок покриття збиткiв за пiдсумками роботи у 2010 року. Надiйшла пропозицiя затвердити порядок покриття збиткiв за пiдсумками роботи у 2010 року.Питань, зауважень та iнших пропозицiй не надходило.
Голосування:"За" - 580188 голосiв, що становить 100 % голосiв учасникiв Зборiв;
"Проти" 0 голосiв, "Утримались" 0 голосiв.
УХВАЛИЛИ: Затвердити порядок покриття збиткiв за пiдсумками роботи у 2010 роцi.
По восьмому питанню порядку денного:
" Прийняття рiшення про змiну типу товариства, змiну найменування товариства у зв'язку з приведенням у вiдповiднiсть до ЗУ "Про акцiонернi товариства"."
СЛУХАЛИ: Юриста Томашука В.В., який доповiв про змiну типу товариства, змiну найменування товариства у зв'язку з приведенням у вiдповiднiсть до ЗУ "Про акцiонернi товариства". Надiйшла пропозицiя прийняття рiшення про змiну типу товариства, змiну найменування товариства у зв'язку з приведенням у вiдповiднiсть до ЗУ "Про акцiонернi товариства".
Питань, зауважень та iнших пропозицiй не надходило.
Голосування:"За" - 580188 голосiв, що становить 100 % голосiв учасникiв Зборiв;
"Проти" 0 голосiв, "Утримались" 0 голосiв.
УХВАЛИЛИ: Змiнити тип та найменування товариства на ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "МАРМУРОВИЙ КАР"ЄР "ТРИБУШАНИ".
По девятому питанню порядку денного:
" Внесення змiн до статуту товариства у зв'язку з приведенням у вiдповiднiсть до ЗУ "Про акцiонернi товариства" шляхом викладення у новiй редакцiї та затвердження нової редакцiї статуту."
СЛУХАЛИ: Юриста Томашука В.В., який доповiв про внесення змiн до статуту товариства у зв'язку з приведенням у вiдповiднiсть до ЗУ "Про акцiонернi товариства" шляхом викладення у новiй редакцiї та затвердження нової редакцiї статуту.Питань, зауважень та iнших пропозицiй не надходило.
Голосування:"За" - 580188 голосiв, що становить 100 % голосiв учасникiв Зборiв;
"Проти" 0 голосiв, "Утримались" 0 голосiв.
УХВАЛИЛИ: Внести змiни до статуту товариства шляхом викладення у новiй редакцiї та затвердити нову редакцiю статуту.
По десятому питанню порядку денного:
10.1." Внесення змiн та доповнень до Положення про загальнi збори, Положення про виконавчий орган, Положення про наглядову раду шляхом викладення їх у новiй редакцiї та затвердження нових редакцiй Положень";
10.2. "Внесення змiн та доповнень до Положення про ревiзора шляхом викладення його у новiй редакцiї та затвердження нової редакцiї Положення".
СЛУХАЛИ:
По п.10.1. Юриста Томашука В.В., який доповiв про внесення змiн та доповнень до Положення про загальнi збори, Положення про виконавчий орган, Положення про наглядову раду шляхом викладення їх у новiй редакцiї та затвердження нових редакцiй Положень. (Зазначенi Положення у новiй редакцiї додаються до цього протоколу).
Питань, зауважень та iнших пропозицiй не надходило.
По п.10.2.Вiдносно внесення змiн та доповнень до Положення про ревiзора шляхом викладення його у новiй редакцiї та затвердження нової редакцiй Положення то ЗУ "Про акцiонернi товариства" дозволяє на розсуд товариства створювати або не створювати ревiзiйний орган (ревiзора)з дотриманням вимог чинного законодавства.Питань, зауважень та iнших пропозицiй не надходило.
Голосування:По п.10.1. "За" - 580188 голосiв, що становить 100 % голосiв учасникiв Зборiв;
"Проти" 0 голосiв, "Утримались" 0 голосiв.
По п.10.2. "За" - 23400 голосiв, що становить 4,0332 % голосiв учасникiв Зборiв;"Проти" 555288 голосiв, що становить 95,7083 % голосiв учасникiв Зборiв;"Утримались" 1500 голосiв, що становить 0,2585 % голосiв учасникiв Зборiв;
УХВАЛИЛИ: По п.10.1. внести змiни та доповнення до Положення про загальнi збори, Положення про виконавчий орган, Положення про наглядову раду шляхом викладення їх у новiй редакцiї та затвердження нових редакцiй Положень.
По п.10.2. Не вносити змiни та доповнення до Положення про ревiзора шляхом викладення його у новiй редакцiї та затвердження нової редакцiй Положення.
По одинадцятому питанню порядку денного:
" Про надання повноважень щодо вчинення дiй, пов'язаних з реєстрацiєю внесення змiн до статуту та змiною типу (найменування) товариства."
СЛУХАЛИ: Юриста Томашука В.В., який доповiв про надання повноважень щодо вчинення дiй, пов'язаних з реєстрацiєю внесення змiн до статуту та змiною типу (найменування) товариства директору товариства Вiтеру Олександру Миколайовичу.Питань, зауважень та iнших пропозицiй не надходило.
Голосування:"За" - 580188 голосiв, що становить 100 % голосiв учасникiв Зборiв;
"Проти" 0 голосiв,"Утримались" голосiв.
УХВАЛИЛИ: Надати повноваження щодо вчинення дiй, пов'язаних з реєстрацiєю внесення змiн до статуту та змiною типу (найменування) товариства директору товариства Вiтеру Олександру Миколайовичу (паспорт серiя ВО номер 173699 виданий Рахiвським РВУМВС України в Закарпатськiй областi 18.02.1997 року).
По дванадцятому питанню порядку денного:
" 12.Про приведення складу органiв управлiння товариства у вiдповiднiсть з новою редакцiєю статуту:
12.1.Звiльнення та обрання членiв наглядової ради, затвердження умов цивiльно-правових договорiв, трудових договорiв (контрактiв), що укладатимуться з ними, встановлення розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв (контрактiв) з членами наглядової ради;
12.2.Звiльнення та обрання ревiзора.
12.3.Звiльнення та обрання директора."
СЛУХАЛИ: По п.12.1. Юриста Томашука В.В., який доповiв зборам:
що у зв'язку з приведенням у вiдповiднiсть до ЗУ "Про акцiонернi товариства" та закiнченням строку повноважень голови та членiв наглядової ради потрiбно звiльнити їх;
що Статутом Товариства визначений термiн повноважень, на який повиннi бути обранi члени Наглядової ради - 3 (три) роки та кiлькiсний склад Наглядової ради - 3 (троє) осiб;
що вiдповiдно до пропозицiй акцiонерiв вирiшено внести у списки для голосування наступних кандидатiв у кiлькостi 3 (троє) фiзичних осiб, що мають повну цивiльну дiєздатнiсть, зокрема: Бредихiн Валерiй Євгенович, Бредихiн Святослав Валерiйович, Нюнькiна Олена Валерiївна;
щодо умов цивiльно-правових договорiв, трудових договорiв (контрактiв), що укладатимуться з членами наглядової ради, встановлення розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв (контрактiв) з членами наглядової ради. Запропоновано затвердити типовий Договiр з членами Наглядової ради Товариства.
що всi запропонованi кандидати мають вищу освiту, досвiд роботи у складi органiв управлiння акцiонерного товариства, мають бездоганну дiлову репутацiю та не мають судимостей;
що члени наглядової ради обираються шляхом кумулятивного голосування.
Питань, зауважень та iнших пропозицiй не надходило.
По п.12.2. Юриста Томашука В.В., який доповiв зборам, що ЗУ "Про акцiонернi товариства" дозволяє на розсуд товариства створювати або не створювати ревiзiйний орган (ревiзора) з дотриманням вимог чинного законодавства. Обирається ревiзiйний орган (ревiзор) в порядку кумулятивного голосування.
Питань, зауважень та iнших пропозицiй не надходило.
По п.12.3. Юриста Томашука В.В., який доповiв зборам, що ЗУ "Про акцiонернi товариства" звiльнення та обрання директора вiднесено до компетенцiї наглядової ради товариства.Питань, зауважень та iнших пропозицiй не надходило.
Голосування:По п.12.1.Звiльнення наглядової ради
"За" - 578688 голосiв, що становить 99,7415 % голосiв учасникiв Зборiв;
"Проти" 0 голосiв,"Утримались" 1500 голосiв, що становить 0,2585 % голосiв учасникiв Зборiв;
По п.12.1.Обрання наглядової ради шляхом кумулятивного голосування:
Член наглядової ради Бредихiн В.Є."За" - 584688 голосiв, що становить 33,5919 % голосiв учасникiв Зборiв;"Проти" 1500 голосiв, що становить 0,0862 % голосiв учасникiв Зборiв;
"Утримались" 0 голосiв.
Член наглядової ради Бредихiн С.В."За" - 569688 голосiв, що становить 32,7301 % голосiв учасникiв Зборiв;"Проти" 1500 голосiв, що становить 0,0862 % голосiв учасникiв Зборiв;
"Утримались" 6000 голосiв, що становить 0,3447 % голосiв учасникiв Зборiв;
Член наглядової ради Нюнькiна О.В."За" - 569688 голосiв, що становить 32,7301 % голосiв учасникiв Зборiв;"Проти" 7500 голосiв, що становить 0,4309 % голосiв учасникiв Зборiв;
"Утримались" 0 голосiв
По п.12.1. Затвердження типового Договору з членами Наглядової ради
Товариства. Доручення на пiдписання Договорiв з кожних з членiв наглядової
ради товариства головi цих зборiв Бредихiну Валерiю Євгеновичу.
За" - 578688 голосiв, що становить 99,7415 % голосiв учасникiв Зборiв;
"Проти" 0 голосiв, "Утримались" 1500 голосiв, що становить 0,2585 % голосiв учасникiв Зборiв;
По п.12.2 За звiльнення ревiзора
"За" - 578688 голосiв, що становить 99,7415 % голосiв учасникiв Зборiв;
"Проти" 0 голосiв, "Утримались" 1500 голосiв, що становить 0,2585 % голосiв учасникiв Зборiв;
По п.12.2.Обрання ревiзора шляхом кумулятивного голосування:..
"За" - 13500 голосiв, що становить 2,3268 % голосiв учасникiв Зборiв;
"Проти" 566688 голосiв, що становить 97,6732 % голосiв учасникiв Зборiв;
"Утримались" 0 голосiв,
По п.12.3.Звiльнення та обрання директора
"За" - 23400 голосiв, що становить 4,0332 % голосiв учасникiв Зборiв;"Проти" 555288 голосiв, що становить 95,7083 % голосiв учасникiв Зборiв;"Утримались" 1500 голосiв, що становить 0,2585 % голосiв учасникiв Зборiв;
УХВАЛИЛИ: По п.12.1.
звiльнити: Голову наглядової ради Бредихiна Валерiя Євгеновича, члена наглядової ради Масалигiна Андрiя Вiкторовича, члена наглядової ради Нюнькiну Олену Валерiївну;
призначити: Бредихiна Валерiя Євгеновича, Бредихiна Святослава Валерiйовича, Нюнькiну Олену Валерiївну до складу наглядової ради зi строком на 3 (три) роки;
Затвердити типовий Договiр з членами Наглядової ради Товариства.
Доручити пiдписати Договiр з кожних з членiв наглядової ради товариства головi цих зборiв Бредихiну Валерiю Євгеновичу.
По п.12.2. Звiльнити ревiзора Захарченко Людмилу Валентинiвну. Ревiзора Захарченко Людмилу Валентинiвну не обрано, ревiзiйний орган не створено, та не створювати.
По п.12.3. Рiшення не ухвалено. Звiльнення та обрання директора є компетенцiєю наглядової ради товариства.
По тринадцятому питанню порядку денного:
" Про попереднє схвалення значних правочинiв, ринкова вартiсть майна або послуг, що є предметом таких правочинiв, перевищує 25 вiдсоткiв, але менша нiж 50 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi акцiонерного товариства, якi можуть вчинятися товариством у 2011 роцi та першому кварталi 2012 року."
СЛУХАЛИ: Директора Вiтера О.М., який доповiв про необхiднiсть попереднього схвалення значних правочинiв ринкова вартiсть майна або послуг, що є предметом таких правочинiв, перевищує 25 вiдсоткiв, але менша нiж 50 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi акцiонерного товариства, якi можуть вчинятися товариством у 2011 роцi та першому кварталi 2012 року.Питань, зауважень та iнших пропозицiй не надходило.
Голосування:"За" - 580188 голосiв, що становить 100 % голосiв учасникiв Зборiв;
"Проти" 0 голосiв, "Утримались" 0 голосiв.
УХВАЛИЛИ: Попередньо схвалити значнi правочини (фiнансової оренди,кредитнi,купiвлi-продажу,та iншi) ринкова вартiсть майна або послуг, що є предметом таких правочинiв, перевищує 25 вiдсоткiв, але менша нiж 50 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi акцiонерного товариства, якi можуть вчинятися товариством у 2011 роцi та першому кварталi 2012 року на суму 50000000.00 (пятдесять мiльйонiв ) гривень.
По чотирнадцятому питанню порядку денного:
" Про попереднє схвалення значних правочинiв, ринкова вартiсть майна, робiт або послуг, що є предметом такого правочину, становить 50 i бiльше вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi акцiонерного товариства, якi можуть вчинятися товариством у 2011 роцi та першому кварталi 2012 року."
СЛУХАЛИ: Директора Вiтера О.М., який доповiв про необхiднiсть попереднього схвалення значних правочинiв, ринкова вартiсть майна, робiт або послуг, що є предметом такого правочину, становить 50 i бiльше вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi акцiонерного товариства, якi можуть вчинятися товариством у 2011 роцi та першому кварталi 2012 року
Голосування:"За" - 580188 голосiв, що становить 100 % голосiв учасникiв Зборiв;
"Проти" 0 голосiв, "Утримались" 0 голосiв.
УХВАЛИЛИ: Попередньо схвалити значнi правочини (фiнансової оренди, кредитнi, купiвлi-продажу,та iншi) ринкова вартiсть майна, робiт або послуг, що є предметом такого правочину, становить 50 i бiльше вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi акцiонерного товариства, якi можуть вчинятися товариством у 2011 роцi та першому кварталi 2012 року на суму 100000000.00 (сто мiльйонiв) гривень.
Питання порядку денного Зборiв вичерпанi,
Пiд час проведення Зборiв вiд їх учасникiв не надходило скарг та заперечень. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.

Інформація про загальні збори акціонерів

позачергові
03.02.2011
77.0345000
Позачерговi загальнi збори було iнiцiйовано Наглядовою радою.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1. Про прийняття рiшення про дематерiалiзацiю акцiй (переведення випуску акцiй товариства, випущених у документарнiй формi iснування, у бездокументарну форму iснування). 2. Про обрання Депозитарiю для обслуговування випуску акцiй, форма iснування яких змiнюється з документарної форми на бездокументарну.
3. Про обрання Зберiгача, у якого товариство буде вiдкривати рахунки в цiнних паперах власникам акцiй.
4. Про припинення дiї договору на ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв № 14-2I76-09 вiд 14.07.2009 р., укладеного з Реєстратором ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК", визначення дати припинення ведення реєстру та дати припинення операцiй.
5. Про вилучення сертифiкатiв та бланкiв сертифiкатiв акцiй та їх знищення.
6. Про затвердження протоколу рiшення про дематерiалiзацiю акцiй
7. Про визначення способу персонального повiдомлення власникiв iменних цiнних паперiв про прийняте рiшення про дематерiалiзацiю акцiй.
8. Про визначення уповноваженого на зберiгання документiв системи реєстру.
9. Про внесення змiн до статуту товариства.
РОЗГЛЯД ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:
2.1. Розгляд першого питання порядку денного:
"Про прийняття рiшення про дематерiалiзацiю акцiй (переведення випуску акцiй товариства, випущених у документарнiй формi iснування, у бездокументарну форму iснування)"
СЛУХАЛИ:Юриста Томашука В.В., який доповiв про необхiднiсть приведення форми iснування акцiй, емiтованих товариства у вiдповiднiсть до вимог Законiв України "Про акцiонернi товариства" та "Про цiннi папери та фондовий ринок", якими передбачено iснування акцiй, емiтованих в Українi, виключно у бездокументарнiй формi.
Запропоновано прийняти рiшення про переведення випуску акцiй товариства, випущених у документарнiй формi iснування, у бездокументарну на виконання вимог Законiв України "Про акцiонернi товариства" та "Про цiннi папери та фондовий ринок".
ВИРIШИЛИ: Перевести випуск акцiй товариства, випущених у документарнiй формi iснування, у бездокументарну форму iснування.
ПРОГОЛОСУВАЛИ:"за" - 568197 голосiв, що складає 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах;"проти" - 0 голосiв, що складає 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах;"утрималися" (не брали участь в голосуваннi)" - 0 голосiв, що складає 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах.
Таким чином рiшення прийняте вiдповiдно до чинного законодавства.
2.2. Розгляд другого питання порядку денного:
"Про обрання Депозитарiю для обслуговування випуску акцiй, форма iснування яких змiнюється з документарної форми на бездокументарну"
СЛУХАЛИ:Бредихiна В.Є. який доповiв про необхiднiсть обрання депозитарiю для обслуговування випуску акцiй, форма iснування яких змiнюється з документарної в бездокументарну форму iснування.
Запропоновано обрати депозитарiй "Приватне акцiонерне товариство "Всеукраїнськiй депозитарiй цiнних паперiв".
ВИРIШИЛИ:1.Обрати депозитарiй "Приватне акцiонерне товариство "Всеукраїнський депозитарiй цiнних паперiв" для обслуговування випуску акцiй, форма яких змiнюється з документарної в бездокументарну форму iснування.
2.Доручити директору Вiтеру О.М. виконати рiшення зборiв та пiдписати вiд iменi товариства з депозитарiєм Приватним акцiонерним товариством "Всеукраїнський депозитарiй цiнних паперiв" договiр про обслуговування емiсiї.
ПРОГОЛОСУВАЛИ:"за" - 568197 голосiв, що складає 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах;"проти" - 0 голосiв, що складає 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах;"утрималися" (не брали участь в голосуваннi)" - 0 голосiв, що складає 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах.
Таким чином рiшення прийняте вiдповiдно до чинного законодавства.
2.3. Розгляд третього питання порядку денного:
"Про обрання Зберiгача, у якого Товариство буде вiдкривати рахунки в цiнних паперах власникам акцiй."
СЛУХАЛИ:Бредихiна В.Є. який доповiв про необхiднiсть обрання Зберiгача, у якого товариство буде вiдкривати рахунки в цiнних паперах власникам акцiй, у зв'язку iз переведенням випуску товариства, випущених у документарнiй формi iснування, у бездокументарну форму iснування.
Запропоновано обрати зберiгачем товариства Закрите акцiонерне товариство "Альтера Фiнанс", у якого товариство буде вiдкривати рахунки в цiнних паперах власникам акцiй.
ВИРIШИЛИ:1 Обрати зберiгачем, у якого товариство буде вiдкривати рахунки в цiнних паперах власникам акцiй Закрите акцiонерне товариство "Альтера Фiнанс".
2. Доручити директору Вiтеру О.М. здiйснити дiї, необхiднi для виконання рiшення зборiв, та пiдписати вiд iменi товариства договiр iз зберiгачем ЗАТ "Альтера Фiнанс" про вiдкриття рахункiв у цiнних паперах акцiонерам товариства.
ПРОГОЛОСУВАЛИ:"за" - 568197 голосiв, що складає 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах;"проти" - 0 голосiв, що складає 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах;"утрималися" (не брали участь в голосуваннi)" - 0 голосiв, що складає 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах.
Таким чином рiшення прийняте вiдповiдно до чинного законодавства.
2.4. Розгляд четвертого питання порядку денного:
"Про припинення дiї договору на ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв № 14-2I76-09 вiд 14.07.2009 р., укладеного з Реєстратором ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" та визначення дати припинення ведення реєстру та дати припинення операцiй".
СЛУХАЛИ:Томашука В.В., який доповiв про необхiднiсть припинення дiї договору на ведення реєстру № 14-2I76-09 вiд 14.07.2009 р., укладеного з Реєстратором ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК", у зв'язку з переведенням випуску акцiй товариства, випущених у документарнiй формi iснування, у бездокументарну форму iснування та необхiднiстю припинення ведення реєстру з визначенням дати припинення вiдповiдно до вимог дiючого законодавства України.
Запропоновано визначити дату припинення ведення реєстру 29.04.2011 року.
Пiдкреслено, що пiсля дати припинення ведення реєстру проведення будь-яких операцiй у системi реєстру власникiв iменних цiнних паперiв випуску, щодо якого прийнято рiшення про дематерiалiзацiю, не здiйснюється.
Запропоновано визначити дату припинення операцiй 19.04. 2011 року.
Пiдкреслено, що пiсля дати припинення операцiй проведення у системi реєстру власникiв iменних цiнних паперiв випуску, щодо якого прийнято рiшення про дематерiалiзацiю, операцiй знерухомлення, матерiалiзацiї, перемiщення щодо особових рахункiв номiнальних утримувачiв не здiйснюється.
ВИРIШИЛИ:Припинити дiю договору на ведення реєстру № 14-2I76-09 вiд 14.07.2009 р., укладеного з Реєстратором ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК",
1.Визначити дату припинення ведення реєстру 29.04.2011 року.
2.Визначити дату припинення операцiй 19.04.2011 року.
3.Доручити директору Вiтеру О.М. здiйснити дiї, необхiднi для припинення
договору на ведення реєстру № 14-2I76-09 вiд 14.07.2009 р., укладеного з Реєстратором ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК".
ПРОГОЛОСУВАЛИ:"за" - 568197 голосiв, що складає 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах;"проти" - 0 голосiв, що складає 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах;"утрималися" (не брали участь в голосуваннi)" - 0 голосiв, що складає 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах.
Таким чином рiшення прийняте вiдповiдно до чинного законодавства.
2.5. Розгляд п'ятого питання порядку денного:
"Про затвердження Протоколу рiшення про дематерiалiзацiю акцiй"
СЛУХАЛИ:Томашука В.В., який повiдомив про доцiльнiсть оформлення рiшення про переведення випуску акцiй товариства, випущених у документарнiй формi iснування, у бездокументарну форму iснуванням окремим протоколом (Додаток 1 до цього протоколу). Учасникам зборiв була надана можливiсть заздалегiдь ознайомитись з проектом цього протоколу.
Пропозицiй та зауважень вiд акцiонерiв товариства не надходило.
ВИРIШИЛИ:1.Затвердити протокол рiшення про переведення випуску акцiй товариства, випущених у документарнiй формi iснування, у бездокументарну форму iснування у редакцiї, що додається до цього протоколу ( Додаток 1 до цього протоколу).
2.Доручити Вiтеру О.М. здiйснити переведення випуску акцiй товариства, випущених у документарнiй формi iснування, у бездокументарну форму iснування.
ПРОГОЛОСУВАЛИ:"за" - 568197 голосiв, що складає 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах;"проти" - 0 голосiв, що складає 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах;"утрималися" (не брали участь в голосуваннi)" - 0 голосiв, що складає 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах.
Таким чином рiшення прийняте вiдповiдно до чинного законодавства.
2.6. Розгляд шостого питання порядку денного:
"Про вилучення сертифiкатiв та бланкiв сертифiкатiв акцiй та їх знищення"
СЛУХАЛИ: Томашука В.В., який звернув увагу на необхiднiсть виконання вимог законодавства щодо вилучення невикористаних бланкiв сертифiкатiв акцiй, сертифiкатiв акцiй, що були виданi акцiонерам в процесi первинного розмiщення та вторинного обiгу акцiй, емiтованих товариством, а також на необхiднiсть знищення вилучених бланкiв сертифiкатiв та сертифiкатiв акцiй.
Запропоновано ряд процедур щодо реалiзацiї вище визначеного питання.
ВИРIШИЛИ:1. Затвердити наступний порядок вилучення сертифiкатiв та бланкiв сертифiкатiв акцiй:
а) Реєстратор одночасно з передачею Емiтенту Реєстру, передає залишок невикористаних бланкiв сертифiкатiв акцiй. Передача оформлюється вiдповiдним актом.
б) Емiтент в повiдомленнi про дематерiалiзацiю, що надсилається акцiонерам, та повiдомленнi, що розмiщується в друкованому засобi масової iнформацiї повiдомляє акцiонерiв, про те, що сертифiкати акцiй, якщо вони були ними отриманi, пiдлягають поверненню Емiтенту.
в) Повернення бланкiв повинне бути здiйснене у 10 денний термiн пiсля отримання акцiонерами вiд Зберiгача, з яким Емiтентом укладено вiдповiдний договiр, першої виписки з рахунку в цiнних паперiв.
г) Повiдомлення також повинне мiстити припис про те, що сертифiкати, якi не будуть поверненi Емiтенту, визнаються недiйсними з моменту отримання вiд Зберiгача першої виписки з рахунку в цiнних паперiв.
д) Повiдомлення повинне мiстити адресу, за якою необхiдно надсилати бланки сертифiкатiв акцiй.
е) Емiтентом, шляхом видання вiдповiдного наказу керiвника виконавчого органу або рiшенням виконавчого органу, що оформлюється протоколом, повинна бути призначена матерiально-вiдповiдальна особа, на яку покладаються обов'язки щодо акумулювання, зберiгання та облiку отриманих вiд акцiонерiв бланкiв сертифiкатiв акцiй.
2. Затвердити наступний порядок знищення сертифiкатiв та бланкiв сертифiкатiв акцiй:
а) Знищення вилучених в акцiонерiв сертифiкатiв акцiй, невикористаних бланкiв сертифiкатiв акцiй, отриманих вiд Реєстратора та бланкiв сертифiкатiв акцiй, що знаходяться на зберiганнi в товариствi, здiйснює комiсiя, склад якої затверджується наказом керiвника Емiтента.
б) До складу комiсiї повинна бути включена матерiально-вiдповiдальна особа товариства, що вiдповiдала за збереження бланкiв сертифiкатiв цiнних паперiв емiтента.
в) Склад комiсiї повинен становити не менше нiж три особи.
г) Знищення сертифiкатiв та бланкiв сертифiкатiв здiйснюється у паперорiзальних машинах або шляхом спалення.
д) Знищення сертифiкатiв та бланкiв сертифiкатiв оформляється вiдповiдним актом.
е) Невiд'ємною частиною акта повинен бути реєстр знищених сертифiкатiв, який повинен мiстити iнформацiю щодо серiї та номера сертифiката (для типової форми - i наскрiзного номера бланка сертифiката), дати його погашення.
3. Доручити Директору товариства Вiтеру О.М. сформувати склад комiсiї з знищення вилучених сертифiкатiв.
ПРОГОЛОСУВАЛИ:"за" - 568197 голосiв, що складає 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах;"проти" - 0 голосiв, що складає 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах;"утрималися" (не брали участь в голосуваннi)" - 0 голосiв, що складає 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах.
Таким чином рiшення прийняте вiдповiдно до чинного законодавства.
2.7. Розгляд сьомого питання порядку денного:
"Про визначення способу персонального повiдомлення власникiв iменних цiнних паперiв про прийняте рiшення про Дематерiалiзацiю акцiй"
СЛУХАЛИ:Томашука В.В., яким запропоновано обрати спосiб персонального повiдомлення акцiонерiв та номiнальних утримувачiв, зареєстрованих в Реєстрi, складеному на дату закриття Реєстру про прийняте рiшення щодо переведення випуску акцiй Товариства, випущених у документарнiй формi iснування, у бездокументарну форму iснування, а саме - шляхом направлення рекомендованого листа персонально кожному з кожнiй з вказаних осiб не пiзнiше 10 (десяти) календарних днiв вiд дати прийняття рiшення цими зборами з докладним викладенням iнформацiї, визначеної законодавством - про реквiзити випуску iменних акцiй документарної форми iснування, щодо якого прийнято рiшення про дематерiалiзацiю; iнформацiї про реєстроутримувача, який здiйснює ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв; iнформацiї про депозитарiй, який буде обслуговувати випуск акцiй, щодо якого прийнято рiшення про дематерiалiзацiю; iнформацiї про зберiгача, у якого емiтент буде вiдкривати рахунки в цiнних паперах власникам акцiй; iнформацiї про дату припинення ведення реєстру, а також необхiдними застереженнями щодо припинення ведення реєстру, у разi прийняття рiшення про дематерiалiзацiю акцiй.
Повiдомлення також повинне мiстити iнформацiю про порядок вилучення та знищення сертифiкатiв акцiй, виданих акцiонерам при їх первинному розмiщеннi та на вторинному ринку акцiй, емiтованих товариством.
Крiм того повiдомлено про необхiднiсть опублiкування повiдомлення про дематерiалiзацiю акцiй товариства в офiцiйному друкованому виданнi Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку не пiзнiше 10 (десяти) календарних днiв вiд дати проведення зборiв, у разi прийняття рiшення про дематерiалiзацiю акцiй.
ВИРIШИЛИ:1. Затвердити текст повiдомлення про дематерiалiзацiю акцiй.
2. Доручити директору товариства Вiтеру О.М. забезпечити персональне повiдомлення кожного акцiонера та номiнальних утримувачiв, зареєстрованих в Реєстрi, складеному на дату закриття Реєстру Товариства про дематерiалiзацiю акцiй не пiзнiше 10 (десяти) календарних днiв вiд дати прийняття рiшення шляхом направлення кожнiй з вказаних осiб рекомендованого листа з докладним викладенням iнформацiї, визначеної законодавством.
3. Доручити директору товариства Вiтеру О.М. забезпечити публiкацiю повiдомлення про дематерiалiзацiю акцiй в офiцiйному друкованому виданнi Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондовому ринку не пiзнiше 10 (десяти) календарних днiв вiд дати прийняття рiшення.
ПРОГОЛОСУВАЛИ:"за" - 568197 голосiв, що складає 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах;"проти" - 0 голосiв, що складає 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах;"утрималися" (не брали участь в голосуваннi)" - 0 голосiв, що складає 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах.
Таким чином рiшення прийняте вiдповiдно до чинного законодавства.
2.8. Розгляд восьмого питання порядку денного:
"Про визначення уповноваженого на зберiгання документiв системи реєстру"
СЛУХАЛИ:Томашука В.В., проiнформовав про те, що пiсля припинення ведення Реєстру власникiв iменних цiнних паперiв, повинне бути збереження первинних документiв, на пiдставi яких було сформовано систему реєстру та здiйснювалися змiни в системi реєстру, протягом 5 рокiв вiд дати передачi реєстру реєстроутримувачем.
Уповноваженими на зберiгання можуть бути визначенi Реєстратор, Нацiональний депозитарiй України або Емiтент.
З метою оптимiзацiї витрат на зберiгання вище визначених документiв та забезпечення їх своєчасного пред'явлення або надання копiй таких документiв уповноваженим особам Емiтента, Зберiгача, якому було передано Реєстр, а також особам, якi були зареєстрованi в Реєстрi до дати передачi Реєстру, на їх вимогу i органам державної влади вiдповiдно до їх повноважень, визначених законами, запропоновано визначити товариство (емiтента - ВАТ "Мармуровий кар'єр "Трибушани") уповноваженим на зберiгання вищезазначених документiв.
ВИРIШИЛИ:1. Визначити товариство (емiтента - ВАТ "Мармуровий кар'єр "Трибушани") уповноваженим на зберiгання первинних документiв, якi були пiдставою для формування системи реєстру та внесення змiн до неї.
2. Директору товариства Вiтеру О.М. не пiзнiше дати закриття Реєстру, призначити своїм наказом особу, вiдповiдальну за зберiгання первинних документiв, якi були пiдставою для формування системи реєстру та внесення змiн до неї.
3. Доручити уповноваженiй особi у термiн, встановлений законодавством, отримати вiд реєстратора первиннi документи, якi були пiдставою для формування системи реєстру та внесення змiн до неї.
4. Надати вiдповiдальнiй особi повноваження щодо пред'явлення первинних документiв, якi були пiдставою для формування системи реєстру та внесення змiн до неї, що знаходяться у них на зберiганнi, або надання копiй таких документiв уповноваженим особам емiтента, зберiгача, якому було передано реєстр, а також особам, якi були зареєстрованi в реєстрi до дати передачi реєстру, на їх вимогу i органам державної влади вiдповiдно до їх повноважень, визначених законами.
ПРОГОЛОСУВАЛИ:"за" - 568197 голосiв, що складає 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах;"проти" - 0 голосiв, що складає 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах;"утрималися" (не брали участь в голосуваннi)" - 0 голосiв, що складає 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах.
Таким чином рiшення прийняте вiдповiдно до чинного законодавства.
2.9. Розгляд дев'ятого питання порядку денного:
" Про внесення змiн до Статуту Товариства"
СЛУХАЛИ:Томашука В.В., який звернув увагу на необхiднiсть внесення змiн до Статуту Товариства, у зв'язку iз переведенням випуску акцiй товариства, випущених у документарнiй формi iснування, у бездокументарну форму iснування та приведенням окремих норм статуту у вiдповiднiсть до вимог чинного законодавства України.
Акцiонери товариства мали можливiсть ознайомитися iз змiнами до статуту, винесеними на розгляд та затвердження цими зборами.
Пропозицiї та зауваження акцiонерiв щодо змiсту змiн до статуту врахованi в текстi змiн, винесеному на розгляд та затвердження зборами.
ВИРIШИЛИ:1. Затвердити змiни до Статуту ВАТ "МК "Трибушани"
2. Доручити головi позачергових загальних Зборiв Бредихiну Валерiю Євгеновичу (паспорт серiя ВН № 308004, виданий Київським РВ ДМУ УМВС України в Донецькiй областi 19.09.2006 року, зареєстрований за адресою: м. Донецьк, пр.Iллiча, буд.19, кв.50) пiдписати вiд iменi Зборiв змiни до Статуту Товариства.
3. Доручити директору товариства Вiтеру О.М. пiдготувати необхiднi документи i представити змiни до статуту вiдкритого акцiонерного товариства "Мармуровий кар'єр "Трибушани" для їх державної реєстрацiї.
ПРОГОЛОСУВАЛИ:"за" - 568197 голосiв, що складає 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах;"проти" - 0 голосiв, що складає 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах;"утрималися" (не брали участь в голосуваннi)" - 0 голосiв, що складає 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв учасникiв, присутнiх на цих Зборах.
Таким чином рiшення прийняте вiдповiдно до чинного законодавства. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.