Річний звіт за 2011 рік

Звіт про рух грошових коштів

$top_title"); $c++; } print_r(""); /*for($t=0;$t<2;$t++){ print_r(""); }*/ print_r(""); for($i=1;$i$i"); } ?>  "); }else{ ?> X"); }elseif($ar[$i][3]==3&&($j==3||$j==5)){ print_r(""); }else{ */ $name="RK".$ar[$i][2]."_0$j"; $value=$ra[$db][$name]; print_r(""); // } } } print_r(""); } ?>
НадходженняВидаток
   X$value
Примітки:
Звiт про рух грошових коштiв визначено по змiсту формi звiтностi про рух грошових коштiв та вимогам до розкриття його статей П(С)БО № 4 "Звiт про рух грошових коштiв", затверджений наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 31.02.99р. № 87, Законом України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi" вiд 16.07.99р. № XIV.
Метою складання Звiту про рух грошових коштiв є надання користувачам фiнансової звiтностi повної, правдивої та неупередженої iнформацiї про змiни, якi вiдбулися в складi грошових коштiв ПРАТ "МК "Трибушани" i їх еквiвалентах за звiтний рiк.
В Звiтi про рух грошових коштiв наведенi данi про рух грошових коштiв протягом звiтного перiоду в результатi операцiйної, iнвестицiйної та фiнансової дiяльностi.
Негрошовi операцiї (внутрiзалiченi i внутрiшнi змiни в складi грошових коштiв iз банку в касу) не включенi в Звiт про грошовi кошти.

Ряд. 430 Залишок коштiв на кiнець року - 40 тис.грн.